Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Уганда

Имоти за продажба в Уганда

Уганда е страна в хинтерланда на Африка. Граничи на север с Южен Судан, на изток с Кения, на юг с Танзания и Руанда и на запад с Демократична република Конго и няма достъп до морето.

Неговата столица е Кампала, един от най-важните градове на великия регион около езерото Виктория. Ако се интересувате да закупите имот за продажба в Уганда, въпреки че столицата все още не е масова туристическа дестинация, това е интересно място, което представя различни възможности за недвижими имоти.

Ако планирате да пристигнете в Уганда и се интересувате да инвестирате в имоти за продажба в Уганда, това е сравнително безопасна страна и по-специално Кампала е един от градовете с по-малко проблеми в Източна Африка.

Една от най-интересните зони за търсене на имот за продажба в Кампала е в близост до университетския кампус Макерере, един от най-престижните университети в Централна и Източна Африка.

Пазарът на недвижими имоти в Уганда е по-стабилен и по-малко променлив, отколкото преди две години.

Секторът на недвижимите имоти в Уганда е нараснал значително през последните десет години и сред имотите за продажба в Уганда откриваме много жилищни къщи, търговски помещения и офиси, по-специално в района на Кампала.

Благоприятната среда, създадена в страната, привлича чужденци да купуват имоти за продажба в Уганда и да се заселват в страната.

 В допълнение към столицата Кампала, можем да посочим и други интересни места, където се търси имот за продажба в Уганда. Сред тях са Джинджа, Мбале, Мбарара, Гулу и Форт Порт на запад, където разходите за живот са много по-ниски, отколкото в Кампала.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 26605

За продажба Земеделска земя, Уганда, Kampala, Masindi Town, 16 km outside Masindi Town, District Masindi

14,424,491.28BGN
За продажба
Земеделска земя

59988981 m²
Културите, които са били отглеждани досега със скорост 100% успех са царевица, слънчоглед, захарно цвекло и ятрофа дървета за тяхното масло.
Cod. 19833

За продажба Земеделска земя, Уганда, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

3,130,188.24BGN
За продажба
Земеделска земя

5 m²
5 квадратни километра земя са в продажба в Уганда (централен район). Парцелът е подходящ за всякакви селскостопански дейности. Той има собственост вър...
Cod. 19832

За продажба Ферма, Уганда, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

456,111.14BGN
За продажба
Ферма

4000 m²
1000 акра земя са в продажба в Уганда, централната част на Уганда, Nakasongola. Сухопътните граници на езерото Kyoga, подходящ за земеделие (селско ст...
Cod. 19733

За продажба Къща в стопанство, Уганда, Kampala, Ntinda, Ntinda (Buye) Kigowa

632,525.08BGN
За продажба
Къща в стопанство

200 m²
Кампала, NTINDA. Собственост на 0,7 акра градина. Основна жилищна сграда с четири спални, две баня, плюс секунди, независима единица, две стаи, кухня,...
Cod. 19375

За продажба Къща в стопанство, Уганда, Kampala, Kampala, Ntinda (Buye) Kigowa

632,525.08BGN
За продажба
Къща в стопанство

2800 m²
NTINDA (BUYE) на 0.7 акра градина, четири спални, две бани, голяма кухня, трапезария, хол, момчета квартали, удобства.
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB